Börtön várhat az ügyeskedőkre

WL, 2012. május 19., szombat 11:42, frissítve: szombat 11:46
Egytől öt évig terjedő börtönbüntetést kaphatnak a jövő év közepétől azok a vevők és eladók, illetve ügyvédek és közjegyzők, akik külföldi állampolgárok illegális földszerzésében működtek közre Magyarországon.

Erről Budai Gyula, a vidékfejlesztési minisztérium államtitkára beszélt Orosházán. Közlése szerint az új büntető törvénykönyv zsebszerződéseket érintő módosítását decemberben fogadhatja el az Országgyűlés. A jogszabály szerint a jogi következményektől azok mentesülhetnek majd, akik 2013 első fél évében hajlandók feltárni illegális szerződéseiket.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása