2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Bokros: Aljas és hazug a népszavazás

2016. szeptember 25., vasárnap 17:50, frissítve: vasárnap 17:53

Az uniónak nem szándéka, hogy illegális bevándorlókat telepítsen be Magyarországra, ezért aljas és hazug a jövő vasárnapi, kormány által kezdeményezett népszavazás, állítja a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom.

A párt a Parlament elé hirdetett demonstrációt azért, hogy minél több ember sarkalljanak arra, hogy bojkottálják az október másodikai népszavazást.

„Ha valaki úgy gondolja, hogy muszáj neki elmenni, mert különben felírják a nevét, akkor nyugodtan menjen el, és húzza be mind a két helyre az X-et, és az ugyanolyan érvénytelen” – mondta Borkos Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke.

Erdélyben is kampányolnak

Erdélyi magyarok is kampányolnak az október 2-ai kvótanépszavazás ellen. A „Ne népszavazz” nevű csoport közleményben kérte a választásra jogosult határon túli magyaroktól, hogy ne adják le levélszavazataikat. Szerintük a külhoni magyarok október másodikán megmutathatják, hogy Erdély emberséges, mert tudják, mi a különbség a menekültek és a terroristák között. A szervezők állítása szerint nem támogatja őket semmilyen párt.

Bojkottálni kell a népszavazást!

A Fidesz maga állítja elő azt a helyzetet, amivel majd riogat, ezért kell bojkottálni a kvótanépszavazást – ezt már az MSZP alelnöke mondta. Gúr Nádor emlékeztetett, a Fidesz 16 ezer embert – köztük bűnözőket – hozott az országba a letelepedési kötvények segítségével, amelyek haszna haveri zsebekbe került. Az ellenzéki politikus hozzátette: ez pont olyan, mint amikor egy éve a kormánypártok azzal kampányoltak a bevándorlás ellen, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját, de közben ők emelték meg a minimálbér járulékát és tették tönkre a szakképzést.

„Ez a kormány képtelen, képtelen az emberek érdekében kormányozni. Nem, inkább csak harcol, ijesztget, meg hagyja, hogy egyesek ellopják azokat a pénzeket, amelyek az embereknél kellene, hogy landoljanak” – mondta az MSZP alelnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!