2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Bercsenyi ejtőernyős huszárok 11:00

Bojkottal sem lehet ellehetetleníteni a Hír TV-t

2015. szeptember 22., kedd 15:43, frissítve: kedd 16:58

Objektivitás, friss és fiatalos lendület jellemzi a megújult Hír Televíziót – mondta a csatorna vezérigazgatója az új műsorrendet bemutató sajtótájékoztatón. Pauwlik László és a tartalomért felelős helyettese, Tarr Péter is hangsúlyozta, hogy a Hír TV-t kormánypárti bojkottal sem lehet ellehetetleníteni.

Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató pedig arról beszélt, hogy nemcsak a stúdiótér új, hanem a csatorna internetes oldala is, amely ismét közvetlenül érhető el. A Magyarország élőben című hírháttérműsor vezetőjeként tér vissza a Hír TV-be Szöllősi Györgyi, aki Bodacz Balázzsal felváltva várja 18 órától minden hétköznap a nézőket.

„Mindenki vívja a saját harcát, örülök minden vendégnek, aki bejön hozzánk a műsorba. Mindenkinek minden kérdést föl fogok tenni. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy az a káosz, ami az elmúlt hónapokat uralta a médiapiacot, a politikában, a különböző érdekviszonyok össze-, illetve széttartása kapcsán, az a műsorunkra nem kellett, hogy hasson. El tudtuk tolni magunktól, ezt meg is tettük. És ezután jött egy olyan arculatváltás, amiről itt szó volt, ami valóban új lendületet adott, és most már Györgyi is tudja, hogy részese ennek” – fogalmazott Bodacz Balázs, a Hír Televízió műsorvezetője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!