2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Bizottság hallgatja meg a hatóságokat Pharaon-ügyben

2016. november 3., csütörtök 18:21

Ködösítés helyett világos válaszokat várnak a szocialisták a hatóságoktól a Pharaon-ügyben - nyilatkozta a Hír TV-nek Molnár Zsolt.

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke közölte: a testület hétfői ülésén a többi közt a TEK és az Alkotmányvédelmi Hivatal képviselőit is meghallgatnák, hogy konkrét információkhoz jussanak az arab üzletember magyarországi gazdasági tevékenységéről és a kormány által elvégzett ellenőrzésekről.

„Az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Terrorelhárítási Központ képviselőit fogjuk meghallgatni, hogy a Pharaon-ügy belföldi kérdése milyen nemzetbiztonsági kockázatokat rejt, milyen vizsgálatot végzett a kormány ebben az ügyben, mit kell tudni a belföldi befektetéseiről, a magyarországi tevékenységéről, valamint meg fogjuk hallgatni az információs hivatalt, hogy a Pharaon-ügynek a nemzetközi szálai meddig vezetnek, mit kell tudni külföldi tevékenységéről, mit kell tudni azokról a körözésekről, amik vele kapcsolatban érvényben vannak? És ami nagyon fontos, hogy most már nem kívánunk több mellébeszélést elfogadni és meghallgatni, hanem világos tényeket szeretnénk tudni!” – nyilatkozta Molnár Zsolt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!