2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Bíró vezette a varrodát, amikor végrehajtást rendeltek el a cég ellen

Dokumentumok bizonyítják, hogy még Bíró László vezetése alatt végrehajtást rendeltek el cége ellen. A Jobbikos politikus korábban azt állította: amikor túladott varrodáján nem menekülni akart. Az ellenzéki pártok továbbra is kitartanak Bíró László mellett és nem akarják hogy a sorozatos botrányok ellenére a Jobbik kivizsgálja politikusa ügyeit.

  • Bíró vezette a varrodát, amikor végrehajtást rendeltek el a cég ellen

Dulai Ildikó varrónőként dolgozott Bíró László egykori cégében. A nő a Hír TV-nek azt mondta:

neki és több társának sem fizette ki bérét a Jobbik politikusa.

Az összellenzéki jelölt korábban azt állította: ő senkinek sem tartozik, a varrodából hatalmas veszteségekkel 2016 májusában kiszállt. Elmondása szerint nem menekülni akart a helyzetből. A későbbi csődért és a kényszertörlésért pedig nem ő a felelős.

A Hír TV azonban kiderítette:

a Nemzeti Adó és Vámhivatal már 2016 februárjában tehát még Bíró László vezetése idején végrehajtás alá helyezte a céget.

A Párbeszéd a Hír TV bojkottjára hivatkozva nem akart arra válaszolni, hogy sürgetnek e vizsgálatot a Jobbiknál a közös jelöltjük sorozatos botrányai miatt. Az LMP ugyan válaszolt, de a Bíró László mögé beálló zöld párt sem tartja fontosnak, hogy számon kérje a Jobbik politikusát.

Csárdi Antal úgy véli, az ügyet a bíróságnak kell feltárnia.

A DK a sorozatos botrányok ellenére is kitart Bíró László mellett.

A DK első emberével Gyurcsány Ferenccel való összefogást elmondása szerint csak Unikummal tudta elviselni Karácsony Gergely a 2014-es választás előtt. A főpolgármester most nem akarta elárulni, hogy a Budapestet Judapestnek nevező Jobbikos politikus támogatásához szüksége volt-e italra.

Korábban az ellenzéki pártokat több hazai és nemzetközi zsidó szervezet is elítélte amiatt, hogy az időközi választáson Bíró Lászlót támogatják.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!