2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Birkózni hívta a Fidesz alelnöke a Hír TV riporterét

2017. május 21., vasárnap 16:26, frissítve: vasárnap 16:33

Németh Szilárd sajtótájékoztatóján arról beszélt, furcsának találja, hogy az Európai Parlamentben magyar képviselők is megszavazták azt az indítványt, amely a CEU-törvény visszavonását és a civiltörvény elvetését kéri.

A kormánypárti politikus, aki egyben a birkózószövetség elnöke is, Soros György nyomásgyakorlásával magyarázta, hogy miért fogadták el az EP-ben a dokumentumot. Hozzátette, hajlandók tárgyalni az unióval, de minden maradni fog úgy, ahogy most van. Amikor a Hír Televízió stábja rákérdezett, hogy ez hogyan lehetséges, a politikus birkózni hívta munkatársunkat.

– A párbeszédnek mindig van értelme. Nem arról szól a fáma, hogy nem vennénk részt a folyamatban. Részt veszünk a folyamatban.
– De a tárgyalást az ember úgy képzeli, hogy leülnek beszélgetni, elmondják az álláspontjukat, és aztán mindkét fél, adott esetben, ha lehet, enged egy kicsit. De amit elmondott, abból az következik, hogy nem engednek.
– Én önt kihívom egy birkózómeccsre, ha van kedve. És akkor leülünk tárgyalni, és engedjen valamit ebből a történetből. Na, így vagyunk mi is ezzel – fogalmazott Németh Szilárd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!