Bemutatta elvi nyilatkozatát a Jobbik

SZP, 2017. június 18., 17:32, frissítve: 18:21
A párt ebben többek között azt ígéri: ha kormányra kerülnek, minden magyart képviselni fognak, józan ésszel és tiszta kézzel kormányoznak.

A Jobbik hétpontos elvi nyilatkozatát mutatta be vasárnap Vona Gábor, a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik ebben többek között azt ígéri: ha kormányra kerülnek, minden magyart képviselni fognak, józan ésszel és tiszta kézzel kormányoznak, élhető és biztonságos Magyarországot építenek, valamint elérik, hogy mindenkii a szülőföldjén boldogulhasson.

„A 2018-as választásokon a magyar társadalomnak  lesz lehetősége, hogy ő maga is aláírja. Minden Jobbikot támogató szavazat ennek a szerződésnek az aláírását, a társadalom irányából történő aláírását fogja jelenteni. És amennyiben a választást a Jobbik nyeri, és ez így lesz, akkor ez az elvi nyilatkozat lesz Magyarország új és valódi társadalmi szerződése” – mondta Vona Gábor. A Jobbik elnöke szerint ebben az elvi nyilatkozatban a Jobbik mint kormányképes nemzeti néppárt lefektette a kormányzásának az alapelveit, „és az elkövetkezendő időszakban, az elkövetkezendő egy évben a fórumainkon lényegében egy társadalmi vitára is bocsátjuk ezt a dokumentumot”.

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés