2024. 09. 09. Hétfő Ádám napja
Jelenleg a TV-ben:

Az elveszett európai

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Beismerte tettét az a karateedző, aki a szolnoki kalandparkban bántalmazott egy kisfiút + videó

Beismerte tettét az a karate edző, aki a Szolnoki Kaland-parkban bántalmazott egy kisfiút. A rendőrség hétfőn kiskorú veszélyeztetésének gyanújával hallgatta ki a férfit.

  • Beismerte tettét az a karateedző, aki a szolnoki kalandparkban bántalmazott egy kisfiút + videó

Kiskorú veszélyeztetése gyanújával hétfőn kihallgatta a rendőrség a jászberényi karateedzőt, aki a Szolnoki Kalandparkban felrúgott egy kisfiút. A kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután kamerafelvételek ellenőrzése során tudomásukra jutott a bántalmazás.

Lits László, ügyvezető igazgató, Szolnoki Városüzemeltetési Kft.: "Anyukával beszélgettünk, úgy tűnik, hogy a gyermek kezd megnyugodni. Anyuka nagyon hálás volt, hogy megtettük a feljelentést, mert Tibortól az elmondása szerint nagyon sokan féltek Jászberényben és senki nem merte megtenni a feljelentést.”

Azóta a bántalmazásról készült biztonsági kamerás felvétel folytatását is megmutatta a kalandpark a TV2-nek. A férfi a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte a kisgyereket hideg vízzel.

A gyanúsított a cselekmény elkövetését elismerte. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében pedig azt írta:

,,A nyomozó hatóság – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset összes körülményét.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Feltételezett robbanótestet találtak a XIV. kerületben

Feltételezett robbanótestet találtak a XIV. kerületben

Egy feltételezett robbanótestet találtak hétfőn a főváros XIV. kerületében, a rendőrség a tűzszerész művelet idejére lezárja a környéket - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!