2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Baranyi Krisztina nem áll szóba a balliberális pártokkal + videó

Csalódott az MSZP és a DK, miután kiderült, hogy Ferencváros polgármestere nem tart igényt a két párt támogatására a választási kampányban. Baranyi Krisztina inkább a saját magáról elnevezett szervezeten keresztül indul a polgármesteri címért.

  • Baranyi Krisztina nem áll szóba a balliberális pártokkal + videó

Torzsa Sándor azt írta közösségi oldalán, itt lenne az ideje, hogy megkezdődjenek a tárgyalások, de a polgármester egyszerűen nem válaszol érdemben a megkeresésre. Miután kevesebb mint négy hónap van hátra az önkormányzati választásokig, a DK-MSZP szövetség aláírásgyűjtésbe kezd, hogy Ferencvárosban is induljanak újra együtt az ellenzéki pártok, jöjjön létre a teljes ellenzéki egység.

Baranyi Krisztina pénteki Facebook posztjában azonban bejelentette: Pártok és ferencvárosi civilek támogatásával, egy, a választásra létrehozott szervezet, a Baranyi Krisztinát Ferencvárosért Egyesület színeiben készül indulni az önkormányzati választásokon.

 

Torzsa Sándor: "Tegnap, facebook posztban értesültünk róla megdöbbenve, hogy polgármester asszony tárgyalások nélkül már ilyen komoly háttér előkészítő munkálatokat folytatott megdöbbenéssel tudtuk ezt, vagy megdöbbenéssel vettük ezt tudomásul. "

Torzsa Sándor Ferencváros MSZP-s képviselője vezető híradónknak elmondta, szomorúan, de tudomásul veszik, ha Baranyi Krisztina nem az ellenzéki pártok szövetségében kíván indulni, hanem egy általa bejelentett civil szervezet színeiben.

Gyurákovics Andrea a Fidesz–KDNP frakcióvezetője: "Politikai bosszúhadjáratot folytatott az egyébként őt támogató és polgármesteri székbe juttató pártok ellen és ennek a kicsúcsosodása most ez amit láthatunk, hogy tulajdonképpen egy külön indulás van mert Baranyi krisztina nem hajlandó az őt támogató pártokkal együtt indulni. hát tulajdonképpen elárulta őket és elárulta azt a fajta baloldali összefogást amit 19-ben a kampányban hirdettek."

Gyurákovics Andrea hozzátette: a polgármester asszony egy saját magáról elnevezett álcivil egyesület színeiben indul, melynek székhelye, ráadásul egy cégtemetőbe van bejegyezve.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!