2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Balogh: Nincs joguk a volt MSZP-s politikusoknak, hogy ők diktáljanak

Nincs erkölcsi jogalapjuk az MSZP-t korábban elhagyó politikusoknak arra, hogy most ők diktálják a baloldali összefogás feltételeit – jelentette ki a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában a szocialista párt egykori elnökhelyettese.

Balogh András – a Gyurcsány-párt mellett – utalt az Együtt 2014 szerepére is, amikor azt mondta: a Bajnai Gordon vezette erő sokkal kisebb támogatottsággal bír, mint az MSZP, mégis liberális gazdaságpolitikát akar ráerőltetni a baloldalra, amit a szocialista párt nem fogadhat el.

„Nekem az a véleményem, hogy akik kiléptek, eltávoztak a szocialista párttól, majd utána kiderült, hogy megfelelő bázist nem tudtak létrehozni, nincs igazán erkölcsi alapjuk arra, hogy ők vezessenek egy ilyen szövetséget. Nem beszélve arról, hogy minden alkalmat megragadnak némelyek arra, hogy elmondják, hogy gyakorlatilag egy hagyományos, egész Európában egyébként meglehetősen divatjamúlt liberális politikát akarnak végrehajtani” – mondta Balogh András.

Tekintse meg az MSZP egykori elnökhelyettesével készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!