2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A moszkvai fogoly - Bethlen István 11:00

Belföld

Bajnai újabb hazugsággal lepleződött le?

Bajnai Gordon újabb hazugsággal lepleződött le a Hajdú-Bét ügyében – mondta a Fidesz szóvivője. Zsigó Róbert úgy fogalmazott: a volt miniszterelnök állításaival ellentétben kézi vezérléssel irányította a baromficéget, így pontosan tudhatta, mi történik a vállalatnál.

Ez derül ki egy debreceni gazda nyilatkozatából. A férfi szavai azt is alátámasztják, hogy az akkori többségi tulajdonos Wallis kisemmizte és ellehetetlenítette a libatenyésztőket. A debreceni központú baromfi-feldolgozó cég 2003-ban ment csődbe. Nem tudott fizetni a beszállítóknak, így önmaga ellen kért felszámolást.

„A hosszú évek után a közvélemény előtt megnyilvánuló gazda elmondása alátámasztja azt, hogy a Bajnai Gordon vezette Wallis a legkülönfélébb és a legaljasabb módszerekkel semmizte ki a libatenyésztő gazdákat – közölte Zsigó Róbert. – Vallomásából az is kiderül, hogy folyamatosan átverték és félrevezették a beszállító gazdákat. Többeknek egyébként rejtélyes módon eltűnt a Hajdú-Béttel kötött szerződése is” – tette hozzá a Fidesz-szóvivő.

Az Együtt–PM szövetség közleményben cáfolta a Fidesz szóvivőjének állításait. Megismételték, hogy Bajnai Gordon nem okozta a baromficég csődjét, mivel nem ő vezette a vállalkozást és a tulajdonos képviseletében sem szólt bele a cég ügyeibe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!