2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Azokat várják, akik „vegytiszta radikális jobboldalt igényelnek”

2017. augusztus 10., csütörtök 08:58, frissítve: csütörtök 10:27

Nincs keresnivalója abban a néppártosodási folyamatban, amelyet a Jobbik elindított – jelentette ki a Hír TV Reggeli járat című műsorában az egy hónapja zászlót bontott Erő és Elszántság Mozgalom alapítója.

Tyirityán Zsolt azt mondta: azokat várják, akik se a Fidesz, se a Jobbik táborába nem tartoznak, és egy vegytiszta radikális jobboldalt igényelnek. A Betyársereg vezetője hozzátette, számukra az alapvető érték a rassztudat, az etnikai önvédelem és az elsötétedést szolgáló neoliberális jelenségek elleni küzdelem.

– Alapvetően a rassztudatunk, az etnikai önvédelem, ide sorolhatom azokat az elsötétedést szolgáló különböző neoliberális jelenségeket, amelyek Európát élhetetlenné és védhetetlenné tették, tehát ezek így röviden összefoglalva…
– Rassztudat... ez szerintem… mindenki rácsodálkozik erre. Mit jelent a rassztudat a nemzeti radikális oldalon?
– Azt, hogy definiáljuk magukat, mint az európai fehér rasszhoz tartozó közösség. Szerintem ez rendkívül fontos, hogy tudjuk magunkat adott esetben definiálni, és ezen belül van az az úgynevezett értékvonal, amely mellett ki tudunk állni, s fel tudunk sorakozni – fogalmazott.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!