2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Az MSZP-elnök szerint nincs baj

Hír TV

2017. január 16., hétfő 13:07, frissítve: hétfő 15:00

Pártja elleni támadásnak tartja Molnár Gyula, hogy gazdálkodásukról éppen a Botka László miniszterelnök-jelöltségéről szóló döntés előtt jelenik meg információ a sajtóban.

Az MSZP elnöke a Hír TV-nek azt mondta nincsenek kifizetetlen számláik, és cáfolta azt is, hogy működési zavarok lennének a pártban.

„Pár évvel ezelőtt 2 milliárd fölöttiről volt szó, aztán 2 milliárd közelihez, aztán most 1,2 milliárd. Tehát azt mondhatjuk, hogy kezeljük az adósságot, nincs baj, mindenkinek szeretném elmondani. Mi politikával foglalkozunk. És tanulságos, hogy mikor jelenik meg ez a hír: akkor, amikor egy nagyon fontos döntés előtt állunk, például szerdán, amikor nagyon világosan megpróbálunk alternatívát mutatni a jelenlegi hatalommal szemben. Úgy gondolom, hogy a látszólag aggódó cikk valójában olyan támadás, amely azt próbálja beállítani, hogy baj van. Nincs baj” – nyilatkozta a Hír TV-nek Molnár Gyula.

A Magyar Nemzet írt arról, hogy a párt több mint 1 milliárd forintos adósságot halmozott fel, magánszemélyeknek és bankoknak is tartozik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!