2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Az FKF-vezér cáfolja, hogy a Hír TV-s interjú miatt volt a kirúgás

2017. január 17., kedd 21:06, frissítve: szerda 08:21

Durva ferdítésnek nevezte az FKF-vezér, hogy a Hír TV-nek adott interjú miatt küldték el az egyik szakszervezeti vezetőt, Király Andrást.

Csontos István szerint ezt bizonyítani is tudják, ugyanis minden munkaértekezleten hangfelvétel és jegyzőkönyv készül. A vezérigazgató hangsúlyozta: a Fővárosi Közterület-fenntartónál működő érdekképviselet titkárának, valamint a három koordinátornak azért kellett távoznia, mert a munka törvénykönyve alapján munkaviszonyuk jogellenes volt.

„Dorogi Gabriella úrhölgy, amikor nála volt a szó, ő beszámolt arról, hogy a Hír TV az Uniqával kapcsolatban megkeresett minket, és ugyan nem volt nála a szó, de az asztal másik oldaláról Király úr annyit mondott, hogy igen, őt is. Nem hangzott el, hogy adott-e interjút, de senki nem kérdezte meg tőle. Tehát én magam nem tudtam, hogy adott-e interjút és kinek, mint ahogy a kollégák sem. Tehát ez a valóságnak kicsit olyan durva elferdítése, amit magnófelvétellel és jegyzőkönyvvel tudunk igazolni, hogy nem történt meg” – fejtette ki Csontos István.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!