2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Az egész országban Mészáros Lőrinc szólhat

2017. augusztus 2., szerda 06:33, frissítve: szerda 08:59

A felcsúti sikerpolgármester megszerezheti az egyetlen országos rádiófrekvenciát, amelynek a Class FM elnémítása óta nincs gazdája.

Mészáros Lőrincé lehet a Class FM elnémítása óta parlagon heverő, egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvencia – írja a Magyar Nemzet. Arra a lap szerint sokáig esélyes volt Andy Vajna is, aki a Rádió 1-gyel már jelen van a piacon, ám úgy tűnik, a Fidesz nem látja szívesen egy kézben a TV2-t és az új országos rádiót, így jött a képbe a felcsúti polgármester. Orbán Viktor barátja június végén vette meg a Balatont lefedő Part FM rádiót, kevesebb mint egy héttel később pedig már meg is jelent az országos frekvencia pályázatának tervezete.

Z. Kárpát Dániel szerint elképesztő, „dél-amerikai típusú folyamatok zajlanak, egy maffiakormány strómanjai gyakorlatilag mindenre megpróbálják rátenni a kezüket”. A jobbikos képviselő a Hír TV reggeli műsorában azt mondta,  a kormányzat „a média által keltett álvalóságba viszi most már a problémákat, nem valódi problémákról vitatkozunk, hanem kitalálnak nekünk különféle problémákat, amikre rezonálni kell vagy kellene. Én azt mondom hogy itt a valódi és valós világban kell küzdeni ez ellen. Kevesebb mint egy éve van ennek a kormánynak, kétségbeesetten megpróbálja mindenre rátenni a kezét.”

A teljes beszélgetés:


@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!