2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Aki teheti, kerülje el a röszkei határátkelőt

Továbbra is jelentős torlódásra kell számítani a röszkei határátkelőnél a Nyugat-Európából szabadságuk idejére hazatartó vendégmunkások miatt.

A rendőrség azonban nemcsak a kilépőoldalon, hanem belépésnél is erős forgalomra számít a Formula–1-es futamra, illetve a Magyarországra vásárolni, szabadidős programokra érkezők miatt. Éppen ezért azt ajánlják a magyar és szerb autósoknak, hogy ha tehetik, kerüljenek a kisebb átkelők felé, amelyek 7 órától 19 óráig tartanak nyitva.

– A Röszke autópálya-határátkelőhely már harmadik napja üzemel teljes kapacitással. A folyamatos utánpótlás miatt azonban a torlódás nem csökken. A magyar és a szerbiai állampolgároknak ajánljuk, hogy a kisebb átkelők, így Ásotthalom vagy Bácsalmás felé kerüljenek. Ezek naponta 7–19 óra között tartanak nyitva. Hercegszántó és Tompa 0–24-ig elérhető, azonban utóbbinál napközben szintén várakozás alakulhat ki. Röszke autópálya-határátkelő belépőoldalán is erős forgalom várható. Ennek oka az, hogy Szerbiából belépésre tömegesen jelentkeznek azok, akik Magyarországra vásárolni, Forma–1-es futamra, illetve szabadidős programra érkeznek majd. Előreláthatólag hétfő reggelig megmarad a várakozási idő Röszke autópálya-határátkelőhely kilépőoldalán. Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján – közölte Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!