2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Aczél külföldre távozna + Videó

Külföldre menne Aczél Zoltán. A bundabotrányban meggyanúsított edző a Hír TV sportmagazinjában beszélt erről. Aczél az előzetesben töltött kilenc napról és a szerencsejáték-függőségéről szóló pletykákról is beszélt.

Aczél Zoltán a gyanú szerint a Siófok vezetőedzőjeként a Honvéd és a ZTE ellen úgy állította össze csapatát, hogy biztos legyen a vereség. Az ügyészség azt állítja: a zalaegerszegi meccs után 4 ezer eurót kapott két játékosától. Letartóztatása óta kerüli a nyilvánosságot, a Stopperrel azonban kivételt tett. Lapinformációk szerint Aczél korábban rendszeresen járt kaszinóba, és nagy adósságot halmozott fel. A manipulált meccsekből befolyó bevételt pedig a törlesztésre használta. Az edző cáfolt.

Aczél tehát továbbra is ártatlannak vallja magát, az ügyészség azonban kétrendbeli vesztegetéssel gyanúsítja.

– Aczél Zoltánnal szemben kétrendbeli, gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozója által elkövetett, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés megalapozott gyanúja merült fel, amely a gazdasági vesztegetések közül a legsúlyosabbnak minősül, hiszen ő edzőként önálló intézkedésre jogosult személynek számít. A megalapozott gyanú az első perctől kezdve a mai napig változatlanul fennáll, az semmit nem gyengült – jelentette ki a Hír Televíziónak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

A tömeges előállítások miatt egyébként a Magyar Labdarúgó Szövetség módosította a fegyelmi szabályzatát és versenyrendszerét is. Március elsejétől nem vehet részt a magyar labdarúgásban az a sportszakember vagy labdarúgó, aki a mérkőzés jogellenes befolyásolása miatt, közvádas, szándékos bűncselekmény miatt megalapozottan gyanúsítható vesztegetéssel vagy csalással.

További részletek ma este 18 óra 20 perctől a Stopperben, ahol szó lesz a Malév és a BKV sportegyesületének jövőjéről is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!