2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

A választók szerint figyelemelterelés a konzultáció

Hír TV

2017. október 22., vasárnap 11:26, frissítve: vasárnap 12:45

A megkérdezettek fele figyelemelterelésnek tartja a kormány legújabb menekültellenes konzultációját – ez derül ki a Publicus Intézet felméréséből, amelyet a Vasárnapi Hírek felkérésére készített. Az adatokból ugyanakkor az is kiderül, hogy a kormányváltást akarók 17 százaléka is tart attól, hogy Soros György tömeges betelepedést szervez Európába.

Németh Szilárd szerint viszont érdekli az embereket a nemzeti konzultáció. A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint ezt az is bizonyítja, hogy többször becsengetnek hozzá, hogy többet tudjanak meg a nemzeti konzultáció kérdőíveinek visszaküldéséről. Németh Szilárd szerint az emberek többsége már tisztában van azzal, hogy Soros György mekkora veszélyt jelent az országra.

„Hozzám eljönnek az emberek, még becsöngetnek otthon is hozzám, hogy mi legyen. Hova adhatják le a nemzeti konzultációs ívet, és akkor megbeszéljük, hogy adják fel postán. Tehát én találkozom emberekkel piacon. Én azt látom, hogy van érdeklődés, hogy ne lenne érdeklődés, hiszen az embereknek leesik ez a történet. Ezek az emberek nem Brüsszelbe járnak ki tanácsokat kérni meg parancsokat kapni, hanem itt élnek Magyarországon, és az elmúlt néhány évet nagyon megszenvedték” – mondta a politikus.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!