A TEK kommandósai vetettek véget a véres viadalnak + Videó

KK, 2012. május 14., hétfő 19:55, frissítve: kedd 17:08
A Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai és a Nógrád megyei rendőrök közös akcióban állították elő vasárnap az Ózdon tartott kutyaviadal 13 résztvevőjét.

A három főszervezőt őrizetbe vették, a gyanú szerint a 38 éves ózdi férfi és két román társa által szervezett állatviadalon ezer euróért lehetett fogadni. A küzdelemre kiképzett ebek egy kialakított ringben csaptak össze, a véres összecsapásnál bíró is segédkezett. A hatóságok nyolc kutyát is lefoglaltak.

A TEK kommandósai vetett véget a véres viadalnak

A Terrorelhárítási Központ részvételére – mint ahogy szerkesztőségünket a TEK írásban tájékoztatta –, azért volt szükség az akció során, mert „a felkérő rendőri szerv vélelmezte, hogy a kutyaviadal szervezői .22-es kaliberű fegyverek birtokában vannak. Az információk szerint a fegyverekre azért volt szükségük, hogy a kutyák olyan súlyú sérülései esetén, melyek már ellátást igényelnének – a lebukás kockázatát elkerülve – orvosi segítség kérése helyett inkább az állat életét kioltsák.

A Terrorelhárítási Központ minden olyan esetben intézkedik, amikor az elfogásra felkérő rendőri szervnek arról van információja, hogy a bűncselekménnyel gyanúsítható személy fegyverrel rendelkezik – írta közleményében a TEK.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 5 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása