Hitelrontás

A pokolhoz hasonlítják a magyar helyzetet

PR, 2012. február 20., hétfő 08:35, frissítve: hétfő 08:35
A magyar tenyészetek „pokolnak számítanak a libák számára” – figyelmeztetett magyar libatollat használó amerikai gyárakat Marcus Müller, a Négy Mancs kampánymenedzsere.

Külföldön rontja Magyarország hitelét a Négy Mancs nevű állatvédő szervezet. A Sunday Times beszámolója szerint Marcus Müller kampánymenedzser személyesen figyelmeztette a kaliforniai székhelyű Patagonia ruhagyárat, amely magyarországi libatollat használ kabátjaihoz, hogy a magyar tenyészetek „pokolnak számítanak a libák számára”. Marcus Müller szerint a háromhetes kényszertömést követően a libák pusztulásra vannak ítélve. A kampánymenedzser kifejtette: ez az állatokkal szembeni kegyetlenség legrosszabb formája. Ugyancsak magyar libatollat használ a nagy sztárok által kedvelt North Face ruhagyár is, amely szintén értesült a Négy Mancs álláspontjáról.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 13 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása