2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

A nagybeteg kislány és családja versenyt fut az idővel

Rossz híreket kaptunk az 5 éves Kingáról. A baji kislányra váró életmentő koponyaműtét csak hetek múlva lesz. De addig újabb stroke jöhet. A kemma.hu cikkét szemléztük.

  • A nagybeteg kislány és családja versenyt fut az idővel

Nehezen tudta visszatartani a sírást Gabi, amikor Kingáról mesélt a Heim Pál Gyermekkórházban, kezdi cikkét a kemma.hu, majd így folytatják: Az édesanya úgy érzi, hogy jelenleg egy helyben toporognak, nem történik semmi. Közben viszont versenyt futnak az idővel. Hiszen egy újabb stroke akár végzetes is lehet, csak a koponyaműtét előzheti meg a tragédiát. Arra azonban még heteket várniuk kell. Hétfő reggel ugyanis rossz híreket kaptak a szegedi specialistától.

A szegedi klinika idegsebésze, aki műteni fogja Kingát, elmondta, hogy legalább hat-nyolc hétnek el kell telnie a friss stroke után, hogy operálható legyen. Ez azonban most egy elérhetetlen távolságnak tűnik, egyszerűen nincs annyi ideje Kingának − mondta kétségbeesetten Gabi. 

Kinga az első stroke-ot még szeptemberben kapta, a másodikat karácsonykor, a harmadikat január 21-én, a negyediket pedig február 23-án. Vagyis az utolsó három alkalom között alig telt el egy hónap. Innen nézve a 6-8 hét maga az örökkévalóság. Az édesanya így nem tehet mást, mint karanténban tartja kislányát, hogy megelőzőn minden lehetséges fertőzést.

A teljes cikk a kemma.hu oldalán olvasható.

Fotó: kemma.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!