2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

A kreatív politizálásban látja a jövőt a Momentum

Hír TV

2018. április 12., csütörtök 08:05, frissítve: csütörtök 08:56

Fekete-Győr András Reggeli járat című műsorunkban azt mondta: Orbán Viktor már nem ijed meg a parlamentben egy interpellációtól. Szerinte a következő évek nagy feladata, hogy elérjék a vidéki választókat, akikkel személyesen kell elbeszélgetni.

Azt mondta: a Momentum jó úton halad, mert a választások utáni pár napban több mint kétezer, a jövőért tenni akaró fiatal csatlakozott a párthoz. Fekete-Győr András emlékeztetett az olimpia elleni aláírásgyűjtésre, amely szerinte bizonyítja, hogy parlamenten kívül is lehet komoly eredményeket elérni.

– Én 2014-ben azt mondtam – akkor még nem politizáltam –, hogy szerintem az ellenzék nagy hibát követ el azzal, hogy legitimálja magát a választási rendszert. Én nem indultam volna el a helyükben, most viszont nem politizálnék a parlamentben. Nem lesz sok értelme, valamit lehet nyilván tenni, de kreatívnak kellene lenni. Én ezt nem láttam az elmúlt években. Egy interpellációtól Orbán Viktor nem fog berezelni, attól már berezelhet, hogy azt látja, hogy vidéken tömegesen szerveződnek az emberek és csatlakoznak egy mozgalomhoz – mondta a Momentum elnöke.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!