2024. 10. 06. Vasárnap Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A korábban Orbán Viktor élve megnyúzására felszólító baloldali "művész" ismét megmutatta nemzetellenességét

A fű nélkül nem lenne művészete, nem tud büszke lenni a magyar Nobel-díjasokra vagy az Aranycsapatra, és ami rossz most a földön, azt mind a férfiak csinálják – többek között ezekről beszélt Veiszer Alinda műsorában a Sickratmanként is ismert Paizs Miklós, aki korábban Orbán Viktor élve megnyúzására, Kövér László lámpavasra kötésére, Lovas István kibelezésére és a Magyar Nemzet munkatársainak fejbe rúgására szólított fel. A baloldal művésze elmondta: szívből gyűlöli Bayer Zsoltot. A Magyar Nemzet cikke.

  • A korábban Orbán Viktor élve megnyúzására felszólító baloldali

- Nem tudok büszke lenni a lenni a magyar Nobel-díjasokra vagy az Aranycsapatra, mert semmi közöm hozzájuk – mondta Veiszer Alinda műsorában a Sickratmanként is ismert Paizs Miklós. A baloldali művész szerint az egocentrizmusba fog belepusztulni az emberiség, „ha nem sikerül felfedezni újra a törzsi érzést, nem a nemzetit, mert csak a nyelv köt össze minket” - írja a Magyar Nemzet.

Az előadó, színész, dalszövegíró neve onnan lehet ismerős az olvasóknak, hogy korábban Orbán Viktor élve megnyúzására, Kövér László lámpavasra kötésére, Lovas István kibelezésére és a Magyar Nemzet munkatársainak fejbe rúgására szólított fel. Később a a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Főosztálya közösség elleni izgatás miatt eljárást indított ellene. A baloldali művész aztán egy saját szerzeményt is kiadott Hülye magyarok címmel.

„A jelenlegi magyarságnak most nincs oka büszkeségre, nekünk van a legantipatikusabb vezetőnk, akit a hozzánk közel állók választanak meg mindig”

− folytatja Sickratman, aki ezekkel a kijelentéseivel szándékosan bántani akarja mások nemzettudatát, mivel szerinte a történelmünk többségében nem ad okot a büszkeségre, mert tele van gyávasággal, áskálódással, széthúzással. 

Paizs úgy véli, hogy a magyar társadalom „hazugsághalmazban él”, ami a történelemképünkből is fakad. Példaként említeni, hogy nincs konszenzus az 1956-os forradalomról vagy az 1848–49-es szabadságharcról.

Paizs kijelentette még, hogy az ő jövőképe a matriarchátus, vagyis az anyajogú társadalom: „Matriarchátust szeretnék minél gyorsabban, mert ami rossz most a földön, azt mind a férfiak csinálják. Legyen vége, és kész. Nem kell hadsereg, értelmes vezetők kellenek, akik nem engedik a férfiakat háborúba. Nem tudom, hogy ennek kell-e törvényszerűnek lennie, hogy a férfi lakosság x százaléka az mindig megy valami darálóba bele, és tönkremennek érzelmileg, nyilván a családok is.”

A teljes cikk IDE KATTINTVA érhető el.

Nyitókép: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!