2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

A kisgazdák visszalépnek a Jobbik javára

Hír TV

2018. március 19., hétfő 12:34, frissítve: hétfő 22:06

A Független Kisgazdapárt visszalépteti jelöltjeit a Jobbik javára. A párt a sikeres kormányváltás érdekében hozta meg döntését. Az FKgP arra kéri tagjait, szimpatizánsait, szavazóit, hogy mind listán, mind egyéniben a Jobbikra szavazzanak. Cserébe azt várja a Jobbiktól, hogy hajtsa végre a választási programjában ígért igazságszolgáltatási reformot, a magyar vidék felzárkóztatását és a gazdák kiemelt támogatását.

– Tulajdonképpen amikor eldöntöttük, hogy nem akadályozzuk senkinek a választáshoz szükséges munkáját, ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépünk és támogatjuk a Jobbikot. Megkereste az elnökünk a Jobbikot. Fogadókészség az volt, és megállapodtunk és ez egy hosszútávú megállapodás lesz.
– Programszinten?
– Igen. Az igazságszolgáltatás kérdése az egyértelműen a mi problémánk, ugye 13 évig a pártot elvették. A vidékfejlesztés, a mezőgazdaság ugyanaz szinte, mint a mi elképzelésünk, és azt gondolom, hogy ezt a kérdést mi közösen meg fogjuk tudni oldani – mondta Egyenesen című műsorunkban Atyánszky György, az FKgP alelnöke.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!