2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

A kényszerbetelepítés ellen sétáltak

,

2016. október 1., szombat 13:15, frissítve: szombat 17:55

Alig 50 embert mozgatott meg egy kormányközeli civil szervezet népszavazás előtti demonstrációja Budapesten.

A Fiatal Családok Klubja szerint Brüsszel politikája a családok és a gyermekek jövőjét veszélyezteti, amikor migránsokat akar a tagállamokba telepíteni. A pár tucatnyi résztvevő a fővárosi Vörösmarty térről indult, majd a Váci úton át a Fővám térig vonultak, hogy a vasárnapi referendumon való részvételre hívták fel a figyelmet.

Király Nóra, az esemény szervezője azt mondta: sorsdöntő nap a holnapi a népszavazás miatt. Azért tartották a sétát, hogy felhívják a figyelmét azoknak, akiknek fontos a családjuk, és gondolnak a jövőre, hogy utasítsák el a betelepítést, ami szerinte nem megoldás semmire – a problémát helyben kell megoldani.

„Sorsdöntő nap áll előttünk október 2-án, s ez az akciósorozatunk utolsó állomása, hogy figyelemfelhívó sétára hívjuk a családokat, beleértve nagymamákat, nagypapákat, gyerekeket, mindenkit, akinek fontos Magyarország jövője. Azt gondoljuk, hogy a kényszerbetelepítés nem megoldás, mi azt látjuk, hogy helyben kell kezelni a problémát. Nem megoldás az, hogy több százezer embert betelepítenek Európába, Magyarországra, teljesen más kultúrából, civilizációból” – fogalmazott Király Nóra a Hír TV-nek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!