2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

A héten Gyurcsány végre leleplezi Orbánt

2017. május 8., hétfő 09:11, frissítve: hétfő 09:52

A DK ügyvezető alelnöke legalábbis ezt állítja.

A héten mindenképp kiderül, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja-e a miniszterelnököt, Gyurcsány Ferenc ugyanis ezzel vádolta meg nemrég Orbán Viktort.

Az ügyben a parlament nemzetbiztonsági bizottsága hallgatná meg a volt és a jelenlegi miniszterelnököt.

A Demokratikus Koalíció alelnöke a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, Gyurcsány Ferenc csak akkor megy el az ülésére, ha Orbán Viktor is, szembesítés nélkül ugyanis csak színjáték lenne az ülésből. Molnár Csaba hozzátette, ha Gyurcsány nem tudja szembesíteni az információkkal Orbán Viktort, akkor a nemzetbiztonsági bizottság elnökének adja át szóbeli információit.

– Ha Orbán eljön, akkor Gyurcsány is elmegy és a bizonyítékait, a birtokában lévő információkat bemutatja a bizottságnak, de ha nem jön el, akkor sem szeretnénk ezt magunkban tartani, ugye azt mondtuk, hogy ha Orbán nem jön el, akkor Gyurcsány Ferenc az információkról tájékoztatni fogja a nemzetbiztonsági bizottság elnökét.

– Megvannak már a dokumentumok Gyurcsány Ferencnél? Hiszen ő azt mondta, hogy látott ilyen banki kivonatokat, de ez még nincsen a birtokában, ezek szerint ez már megvan? Át tud adni az információn kívül konkrét bizonyítékokat is?

– Szóbeli információt tud adni a bizottságnak. Ahogy erről korábban is beszélt, mint ahogyan a bizottság elnökének is ezt tudja tenni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!