„A győzelem nem véletlenül pottyant Jézus ölébe” + Videó

PR, 2012. április 8., 10:42, frissítve: hétfő 11:37
A Szegedi Dómban szombat este húsvéti vigília szertartást tartottak. A szentmisét celebráló Kiss-Rigó László vezetésével ünnepi körmenet indult a Dóm téren öröménekekkel.

A szeged-csanádi megyéspüspök a szentmisén arról beszélt, hogy Jézus tudatosan áldozta fel az életét, és győzött a feltámadásban. „A győzelem nem véletlenül pottyant Jézus ölébe. Nem szerencse műve volt. Nem azért győzött, mert jókor volt jó helyen. Hanem ő emberi életét önként és tudatosan feláldozva – a szenvedést, a megkínzatást, a hamis vádak alapján történő elítélést, a kegyetlen kínzást és a kereszthalált vállalva –  győzött a feltámadásban” – mondta el beszédében Kiss-Rigó László.

„A győzelem nem véletlenül pottyant Jézus ölébe”

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása