2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

„A Fidesz a gyűlöletben próbál előre menni”

2017. július 17., hétfő 08:38

Az Együtt szolidáris az önkormányzati köztisztviselők munkabeszüntetésével, és támogatják bérköveteléseiket.

Közleményükben azt írják, elfogadhatatlan, hogy a Fidesz különbséget tesz a központi államigazgatás által alkalmazott és az önkormányzatok által alkalmazott köztisztviselő között.

Szigetvári Viktor a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, a Fidesz gyűlöletet kelt, és felelősséget hárít plakátjaival. Az Együtt választmányi elnöke szerint a kormánypártnak a gyűlöletkampány helyett például az oktatási rendszer és a nyugdíjrendszer hibáival kellene foglalkoznia.

„A Fidesz lehúzza ezt az országot, béklyóba köti az erőforrásait, és ebben van egy elvi vita, milyen adórendszert szeretnénk, milyen oktatási rendszert szeretnénk, milyen egészségügyet szeretnénk. A mai magyar gazdasági helyzetben, amikor tíz évvel ezelőtthöz képest megváltozott a világgazdasági helyzet, lehet többet költeni az oktatásra, lehet többet költeni a családi pótlékra. Másik dolog, a Fidesznek a negatív kampánya, az a Fidesz lényegéből fakad, ma jelenleg nem folyik kormányzás, ma jelenleg a kormány bizonyos intézkedései kivételével nem történik pozitív programnak a képviselete, ők a gyűlöletben próbálnak előre menni” – emelte ki.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!