2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

A DK feljelentett, az agrárkamara megmagyaráz

2017. február 27., hétfő 18:16

Egy évvel a feljelentés után elindult a nyomozás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara félmilliárdos honlapja ügyében.

A fideszes Győrffy Balázs vezette szervezet új oldaláról tavaly derült ki, hogy egy olyan fejlesztésre fizettek ki 471 millió forintot, amely a szakértők szerint túlárazva is kihozható lett volna húszmillióból.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tett, a párt azt kifogásolja, hogy az igazságszolgáltatás most nem dolgozott olyan gyorsan, mint azokban az esetekben, amikor nem kormánypárti ügyekről van szó.

„Úgy látszik, hogyha fideszes képviselők, mint Győrffy Balázs érintett, országgyűlési képviselő a dologban, akkor a nyomozás, az egy év alatt sem tud elérni eredményt egy ilyen kérdésben” – mondta el Nagy-Huszein Tibor, a párt alelnöke.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint nem pazaroltak, az olcsóbb megoldást választották. A szervezet a Hír TV megkeresésére azt írta: a másik alternatíva egy évi hatszázmillió forint fenntartási költségű oldal lett volna. Hangsúlyozzák, hogy nemcsak az új honlap, hanem a négyszázezer felhasználó kiszolgálásához szükséges fejlesztés is benne volt az árban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!