2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Adás

Napi aktuális

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Az iráni támadást követően magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget hazánkban

Ismét megerősített rendőri erők jelenhetnek meg a közterületeken.

Külföld

A nap kérdése

Erősebb lett az Európai Unió az elmúlt öt évben?
Külföld

Az ausztráliai templomi késelést terrorcselekménynek minősítették

Terrorcselekménynek minősítette az ausztrál rendőrség kedden azt a késes támadást, amelyet előző nap követtek el egy sydney-i asszír keresztény templomban, és bejelentették a feltételezett elkövető, egy 16 éves fiú őrizetbe vételét is.
Belföld

Sára Botond lett a Fidesz polgármester-jelöltje Józsefvárosban

Sára Botond korábban alpolgármester volt, 2018 és 2019 között vezette a kerületet, azt követően, hogy Kocsis Mátét országgyűlési képviselővé választották.
Külföld

Válaszcsapásról döntött Izrael

Az izraeli hadikabinet hétfő délután megtartotta a harmadik ülését is az iráni támadás óta, és döntöttek arról, hogy választ adnak Irán támadására – írja a Sky News.
Napi aktuális

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Magyar Péter barátnője elmondta, hogy külföldiek vannak a csapatukban. Lehetnek a grafikusok is azok, meg mindenki más is, aki irányít, támogat és finanszíroz. Tehát itt egy egészen világos külföldi befolyásról van szó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Napi Aktuális című műsorunkban.
Vezércikk

Vezércikk: Rácáfolt Karácsonyra a hídpénzbotrányról szóló Kehi-jelentés + videó

A Lánchíd-botrányra nem reagált a főpolgármester, inkább elszaladt egy családi szelfin pózolni a főnökéhez. Tényleg van akinek ilyen Budapest kellene még öt évig? A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.
Napi aktuális

Szombat este Irán példátlan csapást mért Izraelre + videó

A Napi Aktuálisban Yacov Hadas-Handelsmant, Izrael budapesti nagykövetét kérdeztük az iráni támadásról, valamint Izrael reakciójáról.
Külföld

Az ukrán védelmi erők csapást mértek egy Krímben található orosz parancsnoki állásra

A megtámadott orosz parancsnokságon magas rangú orosz tisztek tartózkodtak – közölték hírszerzési források a Kyiv Posttal.
Napi aktuális

Az Izrael elleni offenzívában rakéták százait indították a zsidó állam területe ellen + videó

Miért támadta meg Irán Izraelt? Horváth Józseffel, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértőjével az iráni támadás hátteréről és eredményeiről beszélgettünk a Napi Aktuálisban.
Napi aktuális

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 
Napi aktuális

Iráni külügyi szóvivő: Az Izrael elleni támadás legitim és felelős reakció volt + videó

Irán felfedte rosszindulatú természetét az Izrael elleni sikertelen támadással – mondta David Cameron brit külügyminiszter. Milyen világpolitikai folyamatokat indíthat be egy esetleges izraeli ellentámadás? A témáról N. Rózsa Erzsébetet, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárát kérdeztük a Napi Aktuálisban.
Napi aktuális

A román titkosszolgálatoknak is dolgozhatott Magyar Péter pártjának alapítója + videó

A témában Nagy Attila Tibor politikai elemző és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője vitázott a HírTV stúdiójában.
Külföld

Ukrajna rendkívüli légvédelmi támogatást kért szövetségeseitől + videó

A norvég külügyminiszterrel arról tárgyalt az ukrán külügyminiszterrel, hogy olyan modern légvédelmi eszközöket és fegyvereket kapjon Ukrajna, amelyet Izrael kapott a napokban.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Ha Karácsony Gergelyen múlik, tovább romlik az utak állapota Budapesten + videó

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony cserbenhagyta a főváros lakóit, ugyanis tizedére csökkent az útjavítási keret Budapesten.
Belföld

Bérlakásprogram híján riogat Pikó András

A helyzet nemcsak azért kínos, mert a baloldali politikus saját bérlőit ijesztgeti teljesen fölöslegesen, hanem azért is, mert 2019-es kampányában nem ezt ígérte.
Belföld

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

Zalatnay Saroltát felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését.
Színes

Látássérültek haját vágják le ingyen fodrásztanulók Sopronban + videó

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesület tagjai évek óta együttműködnek a Soproni SZC Handler Nándor Technikummal.
Belföld

Deutsch Tamás: soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most + videó

A június 9-i választáson ki kell söprűznünk a brüsszeli bürokrácia háborúpárti, migránssimogató és genderideológiai őrületet képviselő tagjait! – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videójában.
Radar

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre.
Radar

Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Daganatos és cukorbetegek számára jelenthet előrelépést egy új tudományág, az onkodiabetológia születése. Bánhegyi Róbert több mint két évtizedes kutatómunkája milliók életén segíthet. Mint kiderült, a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszereknek például rákellenes hatása is lehet. A jövőben újfajta megközelítéssel vizsgálhatják és kezelhetik majd a pácienseket.
Belföld

Szentkirályi Alexandra jelöléséről döntött a Fidesz választmánya + videó

A Fidesz Országos Választmánya ma egyhangúlag támogatta Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségét – közölte Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán.
Radar

Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Drogterjesztő hálózatot számolt fel közös akcióban A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A banda tagjai a kristály nevű pszichoaktív kábítószert árulták, amiből rengeteg pénzt kerestek, amelyet feléltek és aranyékszerbe fektettek. Az új pszichoaktív anyagok elterjedését segíti, hogy olcsók és könnyen hozzáférhetőek.
Külföld

Szijjártó Péter: szigorú bevándorláspolitika nélkül nem lehet Európa biztonságáról beszélni + videó

Magyarország és Dánia is rendkívül elkötelezett a szigorú bevándorláspolitika mellett, s hazánk a soros európai uniós elnökségének idején is prioritásként fogja kezelni a migráció megállítását – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Koppenhágában.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
Külföld

Hogy hangozna románul: "Nyújts feléje védő kart!" ?

Kölcsey Ferenc egészalakos, a költőt széken ülve ábrázoló szobra Nagykároly központjában, a polgármesteri hivatal előtt áll.
Belföld

Magyar Péter a háborúpárti globalista baloldal érdekeit szolgálja

Magyar a Klubrádiónak adott interjújában még arra is utalt, hogy amerikai rakétákat telepítettek észak-keleti szomszédunkban.
Belföld

Hidvéghi Balázs: A Kehi-jelentésben visszaélésre utaló nyomok találhatók + videó

Pénzkiszivattyúzási műveletnek tűnik az egész ügy – ezt mondta a hídpénzbotrányról Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke. Hidvéghi Balázs kijelentette: a Kehi-jelentésben olyan visszaélésre utaló nyomok találhatók, amikre választ kell adnia Budapest baloldali vezetésének.
Külföld

Már online felületen is kitölthető a pécsi városvezetésről szóló kérdőív + videó

A kormánypártok polgármester-jelöltje úgy látja, hogy itt az ideje Pécsett a változásnak.
Sport

Macron: Ha úgy látjuk, hogy kockázatos, akkor vannak B és C terveink is

Több ezer sportolót hajókkal szállítják majd a Szajna kijelölt szakaszán, a francia kormány jelezte, biztonsági okokból a nézők nem juthatnak el ingyenesen az olimpia nyitóceremóniájára.
Külföld

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosok állását találták el Szlavjanszkban

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosokra csaptak le Szlavjanszkban – írja a Magyar Nemzet a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségre hivatkozva.
Külföld

Lord David Frost: Még több progresszív liberalizmust, szocializmust kapunk a Munkáspárttól

A brit politikussal készült interjúban többek között szóba került a brexit, a szigetország jelenlegi gazdasági helyzete, az Európai Unióval való mostani kapcsolata, illetve a migráció, a woke-mozgalom és az Európában egyre nagyobb teret nyerő iszlám.
A gazdák a bejelentett esőre várnak + videó

A gazdák a bejelentett esőre várnak + videó

Annak ellenére, hogy most van a napraforgó és a kukorica optimális vetési ideje, mégis szinte üres a muzslyai határ. A gazdák a jövő hétre bejelentett esőre várnak, nehogy a nagy szárazság miatt kárba vesszen az elszórt vetőmag.
Nőkre vadászott a sydney-i késes ámokfutó

Nőkre vadászott a sydney-i késes ámokfutó

Kifejezetten nőket vehetett célba a Sydney keleti városrészében, a Westfield Bondi Junction bevásárlóközpontban szombaton elkövetett, hat halálos áldozatot követelő késes ámokfutás tettese - közölte az ausztrál rendőrség hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!