2024. 06. 02. Vasárnap Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

A szeleburdi család

Következik:

Híradó 15:00

Célpont

Célpont - Vig Mór hallgat, de egyre idegesebb + videó

Iratismertetéssel folytatódott Vig Mór és társai negyvenrendbeli csalási pere. A hídpénzbotrány kulcsszereplője eközben hallgat arról, hogy került-e pénz városházi körökhöz abból a közel másfélmilliárd forintból, amit az A-Híd Zrt. utalt cégének.

  • Célpont - Vig Mór hallgat, de egyre idegesebb + videó

Bilincsben és vezetőszáron érkezett a bírósági meghallgatásra a hídpénzbotrányban elhíresült egykori ügyvéd. Vig Mór tavaly novemberében bukott le egy illegális számlagyár vezetésével, az adóhatóság több száz millió forintos csalással vádolja.

Vig Mór neve akkor bukkant fel, amikor kiderült, hogy a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. megközelítőleg 1,5 milliárd forintot utalt Víg Mór cégének, a Sunstrike Hungary Kft.-nek, amiből 900 millió forint kerülhetett a praxisától eltiltott ügyvéd letéti és magánszámlájára.

Egy ismeretlen által a fideszes Budai Gyulához eljuttatott levél szerint Vig Mór egy biztonsági cég irodájába járt elszámolni, a készpénz pedig így eljuthatott a Karácsony Gergely vezette Városházára. A kormánypárti országgyűlési képviselő szerint, ha Karácsony Gergely ezzel tisztában volt, az legalább akkora baj, mintha nem tudott volna semmit.

Vig mór láthatóan egyre idegesebb. Egy felvételen az is látható, hogy ellöki a riporter kezét, amikor ő is megpróbált neki kérdéseket feltenni.

A meghallgatás végén Vig Mór a bíróság által lefoglalt elektronikai eszközök feloldását kérte, illetve hogy a további tárgyalásokon egy meghatalmazott személy vegyen részt helyette. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - „Nem engedjük a magyar fiatalokat” + videó

Célpont - „Nem engedjük a magyar fiatalokat” + videó

A közös uniós hadsereg felállítása az Európai Egyesült Államok lopakodó megjelenítése – legalábbis Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint. Az Európai Néppárt elnöke a közelmúltban vetette fel, hogy az uniós tagállamoknak be kellene vezetnie a fiatalok számára a kötelező sorkatonai szolgálatot.
Célpont - Áll a bál Mártaszentimrén + videó

Célpont - Áll a bál Mártaszentimrén + videó

Nem csitulnak az indulatok a Felső-Mátrában. Előházi Péter polgármester még tavaly ősszel keveredett korrupciógyanús ügyekbe, akkor mindet tagadott most, hogy nyomozás folyik ellene, már nyilatkozni sem volt hajlandó.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!